Älylasit

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Vuzix M300

Tuotenro: 5001

Vuzix M300 Älylasit - Hands Free Mobile Computing. M300 tarjoaa parannettua toiminnallisuutta kaupallisille sovelluksille useille aloille.

690,00

Älylasien avulla tietokone kulkee helposti mukanasi

Yrityskäyttöön suunnitellut Vuzix M300 -älylasit mahdollistavat älylaitteen kantamisen helposti mukana sekä käyttämisen ergonomisesti ja ilman käsiä. Älylasit soveltuvat erityisesti aloille, joilla työ tehdään käsillä tai liikkeessä. Älylasit lukevat viivakoodeja ja näyttävät käyttäjälleen tekstiä, kuvia, videota ja 3D-malleja.

Lasien teknologia mahdollistaa esimerkiksi etätuen antamisen niin, että toimistossa istuva tukihenkilö näkee koko ajan saman, minkä tukea pyytänyt näkee. Älylasit maksavat itsensä nopeasti takaisin, kun tukihenkilön ei tarvitse aina matkustaa itse paikan päälle katsomaan, mistä kiikastaa.

Vuzixin älylasit toimivat Android-käyttöjärjestelmällä ja ovat yhteensopivat tuhansien Android-sovellusten kanssa. Myös kustomoitujen sovellusten luominen lähes mihin tahansa tarpeeseen on mahdollista.

Laseissa on puheentunnistus, joten niitä voidaan käyttää äänikomennoin. Ne lisäksi tunnistavat eleitä. Älylasit ovat langattomasti yhdistettävissä muihin laitteisiin ja internetiin. Voit yhdistää älypuhelimesi lasien kanssa ja käyttää lähes kaikkia älypuhelimen ominaisuuksia silti pitäen kätesi vapaina. Kevyen muotoilunsa ansiosta Vuzix M300 -laseja voi käyttää esimerkiksi kovakypärän ja turvalasien kanssa.

 

Meta 2:n avulla pystyt kaventamaan eroa virtuaali- ja reaalitodellisuuden välillä maailman immersiivisimmällä lisätyn todellisuuden kokemuksella. Meta 2 -lasit on erityisesti suunniteltu ainutlaatuisten lisätyn todellisuuden (Augmented Reality, AR) sovellusten luomiseen ja kehittämiseen.

Meta 2:n optinen kone kerrostaa fotorealistista sisältöä fyysiseen maailmaan ja läpinäkyvän visiirin avulla pystyt näkemään ympäristösi ja ottamaan katsekontaktin ympärilläsi oleviin ihmisiin. Meta 2:n avulla pystyt koskettamaan, tarttumaan, vetämään ja työntämään 3D-hologrammeja ja sen käyttöliittymän ansiosta pystyt järjestelemään 3D-sisältöä haluamaasi järjestykseen optimaalisen työnkulun kannalta tehden siitä erinomaisen sopivan välineen työmaailmaan.


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot